Budgetbeheer

Rust en orde in je financiële situatie

Als ik je budget beheer, zorg ik voor orde en stabiliteit in je geldzaken. We gaan er samen voor zitten en we zorgen dat alle zaken goed geregeld worden. Dat geeft rust!

Een goed gesprek

Eerst hebben we een kennismakingsgesprek, want ik wil graag bouwen aan een goede persoonlijke relatie. Elkaar leren kennen en vertrouwen. Zodat jij het gevoel hebt dat het goed komt.

Vormen van budgetbeheer en de kosten

We gaan samen kijken welke vorm van budgetbeheer jij nodig hebt. Er zijn twee mogelijkheden:
 

  • Bij budgetbeheer basis zorg ik ervoor dat je vaste lasten betaald worden (huur, hypotheek, gas, elektriciteit, water en ziektekostenverzekering). Het geld dat overblijft stort ik wekelijks of maandelijks op jouw persoonlijke rekening. Daarvan betaal jij de overige kosten en kun je sparen.

    De kosten van budgetbeheer basis bedragen € 79,-- per maand en eenmalig € 149,-- voor de intake.
     
  • Wil je ook hulp bij het aanvragen van uitkeringen, schuldregelingen, toeslagen en belastingaangifte dan kun je gebruik maken van het pakket budgetbeheer aanvullend. Ook kan ik reserveren voor onvoorziene uitgaven en sparen. 

    De kosten van budgetbeheer aanvullend bedragen € 99,-- per maand en eenmalig € 299,-- voor de intake.
     

Alle kosten voor budgetbeheer zijn inclusief 21% BTW en moet je zelf betalen. In heel uitzonderlijke gevallen vergoedt de bijzondere bijstand de kosten.

Eigen verantwoordelijkheid

Bij budgetbeheer zorg ik dat rekeningen betaald worden. Uitgaven die niet binnen je budget passen maak ik bespreekbaar en zal ik je advies in geven. Uiteindelijk blijf jij zelf verantwoordelijk voor je geldzaken. 

Meer weten?

> Meer weten over budgetbeheer ? 

 

Of neem contact op met Van Diepen Bewindvoering.

517-Bloesum-zomers-mysterieus-1920-Fotos-voor-Therapeuten.jpg