Budgetbeheer

Rust en orde in je financiële situatie

Als ik je budget beheer, zorg ik voor orde en stabiliteit in je geldzaken. We gaan er samen voor zitten en we zorgen dat alle zaken goed geregeld worden. Dat geeft rust!

Een goed gesprek

Eerst hebben we een kennismakingsgesprek, want ik wil graag bouwen aan een goede persoonlijke relatie. Elkaar leren kennen en vertrouwen. Zodat jij het gevoel hebt dat het goed komt.

Op een rijtje

Dan zet ik een aantal dingen op een rijtje. Ik maak een overzicht van alle inkomsten en uitgaven en van bezittingen en schulden. Heb je misschien nog recht op geld, bijvoorbeeld een huur- of zorgtoeslag? Ook dat zoek ik uit.

Aparte rekening

Ik open een aparte rekening waarop je inkomsten binnenkomen. Daarvan betaal ik alle vaste lasten: huur, verzekeringen, gas en elektra, enzovoort. Daarnaast stuur je alle overige rekeningen naar mij op, en die betaal ik van dezelfde rekening.

Maandbudget

Ik reserveer geld voor rekeningen die je onverwacht, éénmalig of enkele keren per jaar, moet betalen. Elke week of elke maand krijg je een bepaald bedrag om de boodschappen van te doen: het leefgeld. Dit wordt overgemaakt op je eigen bankrekening.

Wat kost Budgetbeheer?

De kosten van budgetbeheer bedragen € 75,-- inclusief 21% BTW per maand. Deze kosten moet je zelf betalen.

In heel uitzonderlijke gevallen vergoedt de bijzondere bijstand de kosten.

Meer weten?

> Meer weten over budgetbeheer ? 

 

Of neem contact op met Van Diepen Bewindvoering.

517-Bloesum-zomers-mysterieus-1920-Fotos-voor-Therapeuten.jpg