Erik van Diepen

Mijn naam is Erik van Diepen. Door mijn werkzaamheden in de zakelijke- en financiële dienstverlening, in verzekeringen en in retail, heb ik veel ervaring en mensenkennis opgedaan.

Ik beleef veel plezier en voldoening aan het helpen en bijstaan van mensen bij financiële kwesties, zoals ook gebleken is tijdens mijn vrijwilligerswerk bij Humanitas.

Kenmerkend voor mijn manier van werken is een vakkundige en doortastende aanpak, maar met een persoonlijke benadering naar de cliënt.

Mijn werkgebied beslaat voornamelijk de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Maar iedereen is welkom.

Omdat je er toe doet

Een goede persoonlijke relatie is de basis voor mijn dienstverlening. Mijn kracht ligt in mijn manier van werken: vakkundig en doortastend, maar met een persoonlijke aanpak. Ik werk transparant en ben transparant in de communicatie met cliënten en partners en in mijn tarieven en voorwaarden.

> Mijn aanpak

Groningen

Mijn kantoor is gevestigd in Groningen. Ik werk voor particuliere cliënten en voor maatschappelijke-, financiële- en juridische organisaties in het Noorden van het land. Daarnaast verzorg ik bewindvoeringstrajecten voor hulporganisaties en lokale overheden als gemeenten. 

Diensten

Ik ben specialist in Beschermingsbewind en Meerderjarigenbewind. Ik begeleid cliënten, adviseer betrokken professionele partners en neem dossiers volledig in behandeling.

Voor professionals

Ben je een professionele collega of netwerkpartner en heb je vragen over onze mogelijke samenwerking? Neem contact op, dan bespreken we hoe we elkaar van dienst kunnen zijn.

(32 van 43).jpg